Om meg

Bildet mitt
Jeg er en kreativ 68 modell med sans for skapende aktivitet. Kunst og drama fasinerer meg "big time", og jeg håper dette til en viss grad kan reflekteres i mine egne bilder. Jeg henter ofte inspirasjon fra kysten, da jeg opplever at både landskap og lys passer min fotografering utmerket. Jeg driver i tillegg på med inkjet-printing, og printer gjerne på bestilling både egne og andres bilder. Da brukes fotopapir eller lerret/canvas. Disse monteres om ønskelig på blindrammer. Canvasene blir lakket for hånd for å gi ekstra holdbarhet, samt mye bedre finish. Til dette brukes Breathing colour sine produkter, både canvas og coating. Printeren jeg bruker er en 11 fargers Epson pro inkjet 7900 storformatprinter, med det populære K3 blekket fra Epson. Ta gjerne kontakt for tilbud! Tips meg gjerne om det er ting som kan forbedres i bloggen min!:-)

søndag 11. juli 2010

Fjordmennesker

Jeg har en svakhet for minimalisme. Dette motivet dukket opp for noen uker tilbake. En dag kom jeg plutselig på at akkurat denne minnebrikken ikke hadde blitt overført til maskinen.

6 kommentarer:

 1. Flott bilde! Og veldig hyggelig å ha deg som følger på bloggen min!

  Alt godt fra Kristin/bildedama

  SvarSlett
 2. OMG - Denne bloggen er FANTASTISK. Du tar veldig fine fotografier, og jeg blir inspirert til 1000. Legger meg til som følger. Blir spennende å følge deg videre. Interessant at du også driver med printing av bilder, og tar oppdrag ...

  SvarSlett
 3. Utrolig vakre bilder du tar! Likte spesielt godt Aldersundet; det var et helt vanvittig flott bilde!!!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kommentarer dere:-) Hyggelig at dere følger med:-)

  SvarSlett